pexels-photo-225228
pexels-photo-225025
amazing-fireworks-male

APERITIF POWITALNY:
• wino białe, czerwone

PRZYSTAWKA:
• przysmak grecki z łososia

DANIE GŁÓWNE:
• roladki ze schabu z ziołami i mozzarellą
• sos z zielonego pieprzu
• ziemniaki
• pure szpinakowe
• ryż kolorowy
• zestaw surówek

ZAKĄSKI ZIMNE (szwedzki stół):
• patery mięs pieczonych, galantyny i rolady
• tymbaliki koktajlowe
• jajka faszerowane z sosem tatarskim
• śledziki „3 smaki”
• mozzarella z pomidorami
• patery ryb wędzonych
• galantyny rybne
• sałatki: grecka, tradycyjna
• stół wiejski

GORĄCE KOCIOŁKI:
• gulaszowa
• żurek

TORT REKTORSKI

STÓŁ KAWOWY (szwedzki stół):
• kawa
• herbata
• ciasto własnego wypieku
• panna cotta z malinami

NAPOJE ZIMNE:
• woda mineralna z cytryną i miętą
• soki owocowe
• coca-cola

ALKOHOL:
• wódka biała „Luksusowa”
(0,5L na parę) lub
• wino stołowe białe i czerwone
w karafkach (1L na parę)

MUZYKA:
• Orkiestra na żywo: zespół NEXOO